Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.04. 2018
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nakládané medvědí tlapy

fotka Nakládané medvědí tlapy
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Nakládané medvědí tlapy:

600 g vepřového masa (plecko, kýta…)  | 4 celé vejce  | lžičku sladké mleté papriky  |  půl lžičky pálivé mleté papriky nebo grilovacího koření  | 4 stroužky česneku  |  oleje  |  lžíci maggi nebo sojové omáčky  |  lžičku majoránky  | 4 lžíce majonézy

Postup přípravy receptu Nakládané medvědí tlapy:

Maso nakrájíme na plátky a osolíme. Potom namočíme v promíchané nakládací směsi a ponecháme zde jeden až tři dny. Uložíme dole v lednici a alespoň jednou denně promícháme.



Po vyjmutí ze směsi maso prudce opečeme po obou stranách, zalijeme případným zbytkem nálevu a pozvolna dosmažíme. Podáváme s bramborovou kaší, hranolky, kroketami… nebo lépe se zeleninovým salátem.



Fotky receptu Nakládané medvědí tlapy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nakládané medvědí tlapy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !