Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nákyp z mletého masa s cuketou a ricottou

fotka Nákyp z mletého masa s cuketou a ricottou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nákyp z mletého masa s cuketou a ricottou:

500 g mletého masa MIX  | 1 větší cuketa  | 3 vejce  | 3 lžičky jemné hořčice  | 250 g Ricotty  |  Solčanka  | 1 stroužek česneku  | 3 lžíce strouhanky  |  tuk a strouhanka na zapékací mísu

Postup přípravy receptu Nákyp z mletého masa s cuketou a ricottou:

Do větší mísy dáme mleté maso, přidáme nahrubo nastrouhanou neoloupanou cuketu, 3 žloutky, Ricottu, hořčici, prolisovaný česnek a Solčanku. Vše důkladně promícháme, přidáme strouhanku a nakonec zlehka vmícháme sníh ze 3 bílků. Hmotu přendáme do vymazané a vysypané zapékací mísy a dáme péci do trouby vyhřáté na 180 °C. Po 50 minutách pečení teplotu zvýšíme na 220 °C a pečeme ještě 10 minut. Podáváme s vařeným bramborem.


Fotky receptu Nákyp z mletého masa s cuketou a ricottou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp z mletého masa s cuketou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !