Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nákyp ze zeleného hrášku

fotka Nákyp ze zeleného hrášku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Nákyp ze zeleného hrášku:

800 g hrášku  | 2 vejce  | 100 g šunky  | 50 g másla  | kousek cibule  | 30 g hladké mouky  | 1 sklenice mléka  | 40 g strouhaného tučného sýra  |  pepř  |  sůl  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Nákyp ze zeleného hrášku:

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na části másla, vsypeme hrášek, podlijeme trochou vody a dusíme do změknutí. Z kousku másla, mouky a mléka připravíme velmi hustý bešamel, osolíme, opepříme a vmícháme jemně nakrájenou šunku, sýr, větší díl prolisovaného hrášku, kousek másla a zbylý celý hrášek. Po vychladnutí přidáme žloutky a nakonec tuhý sníh z bílků. Hmotu nalijeme do nákypové formy vymaštěné máslem a vysypané strouhankou a zapečeme v mírně vyhřáté troubě. Podáváme s pečivem a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Nákyp ze zeleného hrášku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp ze zeleného hrášku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !