Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nákyp ze zeleného hrášku

fotka Nákyp ze zeleného hrášku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Nákyp ze zeleného hrášku:

800 g hrášku  | 2 vejce  | 100 g šunky  | 50 g másla  | kousek cibule  | 30 g hladké mouky  | 1 sklenice mléka  | 40 g strouhaného tučného sýra  |  pepř  |  sůl  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Nákyp ze zeleného hrášku:

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na části másla, vsypeme hrášek, podlijeme trochou vody a dusíme do změknutí. Z kousku másla, mouky a mléka připravíme velmi hustý bešamel, osolíme, opepříme a vmícháme jemně nakrájenou šunku, sýr, větší díl prolisovaného hrášku, kousek másla a zbylý celý hrášek. Po vychladnutí přidáme žloutky a nakonec tuhý sníh z bílků. Hmotu nalijeme do nákypové formy vymaštěné máslem a vysypané strouhankou a zapečeme v mírně vyhřáté troubě. Podáváme s pečivem a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Nákyp ze zeleného hrášku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nákyp ze zeleného hrášku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !