Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Naložený vepřový plátek

fotka Naložený vepřový plátek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Naložený vepřový plátek:

4 vepřové plátky asi po 150 g  | 3 vejce  | 1 lžíce jemné hořčice  |  pár kapek sójové omáčky  |  Solčanka  | ½ lžičky sušeného granulovaného česneku  | 1 lžička kečupu  | 2 lžičky solamylu  |  olej

Postup přípravy receptu Naložený vepřový plátek:

Den předem si připravíme marinádu tak, že do mísy rozklepneme vajíčka, dobře je rozšleháme, přidáme hořčici, sójovku, kečup, česnekový prášek, solamyl a Solčanku. Do marinády naložíme naklepané vepřové plátky a necháme je přes noc v lednici. Pak je opečeme na rozpáleném oleji a podáváme s hranolkami.


Fotky receptu Naložený vepřový plátek:

Naložený vepřový plátek
Fotky vložil: damami 
Hodnocení receptu Naložený vepřový plátek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !