Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Námořnický bifteček

fotka Námořnický bifteček
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Námořnický bifteček :

20 větších brambor  | podle potřeby zadní hovězí maso  | podle chuti cibule  | 1 l černého piva  | špetka pepře  | špetka soli  | špetka kari

Postup přípravy receptu Námořnický bifteček :

Vymazaný pekáč poklademe vrstvou brambor nakrájených na kolečka. Posolíme, popepříme, přidáme trochu kari. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, vrstvu osoleného a opepřeného masa, pokryjeme na kolečka pokrájenými bramborami a cibulí. Opět sůl, pepř, kari. Zalijeme černým pivem a pečeme asi 60 min v troubě vyhřáté na 200 °C. Dle potřeby podléváme pivem.



Fotky receptu Námořnický bifteček :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Námořnický bifteček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !