Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nedělní pikantní vepřové plátky

fotka Nedělní pikantní vepřové plátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nedělní pikantní vepřové plátky:

600 g vykostěných kotlet  | 1 vejce  | 1 lžíce podravky  | 2 lžíce sójové omáčky  | 1 lžíce plnotučné hořčice  | 1 lžíce ostrého kečupu  | 100 ml oleje  | 2 stroužky česneku  |  mletý pepř  |  sůl  | špetka pískového cukru

Postup přípravy receptu Nedělní pikantní vepřové plátky:

Připravené plátky masa naklepeme, mírně nařízneme na okrajích a posolíme. Z vejce, sójové omáčky, vegety, hořčice, kečupu, utřeného česneku se solí a cukru připravíme směs. Do směsi vložíme plátky masa a necháme odležet 1 hodinu. Pak plátky osmahneme v rozpáleném oleji, ihned podáváme.
Příloha: vařené brambory nebo bramborová kaše se zelenou petrželkou a osmaženou cibulkou.


Fotky receptu Nedělní pikantní vepřové plátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nedělní pikantní vepřové plátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !