Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nižborský jehněčí hřbet

fotka Nižborský jehněčí hřbet
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 115 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 25

Použité suroviny receptu Nižborský jehněčí hřbet:

1,5 kg jehněčího hřbetu  | 1 palice česneku  |  šťáva a kůra z 1 citronu  | špetka majoránky a soli  |  olej

Postup přípravy receptu Nižborský jehněčí hřbet:

Z očištěného hřbetu odřežeme lůj a tuk. Maso prošpikujeme stroužky česneku a potřeme směsí připravenou z citronové kůry, šťávy, majoránky a soli.
Vložíme do pekáčku a zakryjeme alobalem. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 °C zhruba hodinu zakryté. Poté alobal odejmeme a ještě 30 minut dopékáme. Přeléváme výpekem.


Fotky receptu Nižborský jehněčí hřbet:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nižborský jehněčí hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles