Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Nudlové taštičky

fotka Nudlové taštičky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nudlové taštičky :

300 g hladké mouky  | 2 vejce  | 5 lžic vody  | špetka soli  | 200 g drůbežího masa  | 50 g eidamu  | 1 pórek  | 1 krabička tartare s pepřem  | špetka kari koření  | 2 lžíce smetany ke šlehání

Postup přípravy receptu Nudlové taštičky :

Z hladké mouky, vajec, vody a soli si připravíme nudlové těsto, které necháme 30 min. odpočinout. Kuřecí prsíčka nakrájíme na jemné nudličky, orestujeme na oleji, přidáme pórek, sůl, kari koření a spojíme nastrouhaným eidamem. Vychladlou směsí plníme taštičky které vykrajujeme tvořítkem. Klademe do vařící vody, ale nevaříme, táhneme 10 minut.

Hotové přeléváme omáčkou, kterou připravíme vyšleháním Tartaru a smetany na mírném ohni. Podáváme s různě upravenými zeleninovými saláty.



Fotky receptu Nudlové taštičky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nudlové taštičky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !