Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ostrá játrová směs

fotka Ostrá játrová směs
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Ostrá játrová směs:

1 cibule  | 2 feferonky  | 400 g vepř. jater  | 1 lžíce solamylu  | 1 oranžová paprika  | 2 lžíce kapary  | 2 lžíce oleje  |  na ozdobu:  |  pórek  |  bílá ředkev  |  černé olivy  | 8 plátků toastového chleba jako příloha

Postup přípravy receptu Ostrá játrová směs:

Játra nakrájíme na kostičky a obalíme v solamylu. Rozpálíme olej a játra 7 minut smažíme.
Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kapary, feferonky i papriku, zbavené jadřinců a nakrájené na kostičky. Všechno ještě 5 - 7 minut restujeme.
Toastový chleba opečeme v topinkovači nebo na oleji dozlatova.
Na každý krajíček dáme dvě lžíce ostré játrové směsi, ozdobíme půlkolečkem ředkve, půlkou olivy a posypeme kolečky pórku.


Fotky receptu Ostrá játrová směs:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ostrá játrová směs
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !