Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pečená krůtí stehna

fotka Pečená krůtí stehna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pečená krůtí stehna:

4 stehna  | 1 dl vody  | 3 lžíce tuku  | 1 dl kečupu  | 1 lžíce cukru  | lžíce hořčice  | 1/4 lžičky muškátového oříšku  | trochu soli  | trochu pepře

Postup přípravy receptu Pečená krůtí stehna:

Stehna osolíme, opepříme a dáme do pánve s vysokým okrajem a pokličkou, podlijeme vodou a přikryté zvolna dusíme doměkka (průměrně 2 hodiny, podle velikosti). Občas je otáčíme a podle potřeby podléváme. Když jsou dostatečně měkká, tak je vyjmeme, pomažeme rostlinným tukem a dáme do remosky nebo na pekáč do trouby a asi 15 minut pečeme. Potom smícháme kečup, cukr, hořčici a muškátový oříšek a směs přes stehna nalijeme. Pečeme dalších 15 minut.



Fotky receptu Pečená krůtí stehna:

Pečená krůtí stehna
Pečená krůtí stehna
Pečená krůtí stehna
Pečená krůtí stehna
Fotky vložil: damami,vilka 
Hodnocení receptu Pečená krůtí stehna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !