Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pepe Lopes

fotka Pepe Lopes
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pepe Lopes :

500 g hovězí svíčková  | trocha grilovacího koření  | podle potřeby česnek  | podle potřeby žampiony  | podle potřeby eidam  | podle potřeby smetana ke šlehání  | trocha sojové omáčky

Postup přípravy receptu Pepe Lopes :

Svíčkovou si udělejte po obou dvou stranách tak, jak jste zvyklí. Nebudete jí marinovat. V ničem jí předtím nemáčejte ani neválejte. Přidejte k ní na plátky nakrájený česnek, nějaké žampiony a zasypte ji nastrouhaným tvrdým sýrem. A zapečete to. A v tu chvíli kdy to máte hotové, vám tam zůstane výpek. Do něho přidejte smetanu a sojovou omáčku.


Fotky receptu Pepe Lopes :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pepe Lopes
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !