Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pikantní králičí

fotka Pikantní králičí
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pikantní králičí :

8 plátků vykostěného masa  | 20 g másla  | 40 g slaniny  | 1 malá cibule  |  sardelová pasta  | 1 lžička hořčice  | 1dl červeného vína  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 lžička másla  |  sůl

Postup přípravy receptu Pikantní králičí :

Drobně krájenou slaninu rozškvaříme, promícháme s máslem a osmahneme nasekanou cibuli. Maso naklepeme, osolíme a opečeme v připraveném základu. Podlijeme, doplníme hořčicí, trochou sardelové pasty a vínem a dusíme do měkka. Zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě, omáčku ještě povaříme a zjemníme kouskem másla. Podáváme s brambory a salátem.


Fotky receptu Pikantní králičí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní králičí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !