Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pikantní letní maso

fotka Pikantní letní maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pikantní letní maso :

40 dkg vepřové plece  | 5 stroužků česneku  | 1 cibule  | 1 balení loupaných rajčat  | 1 zelená paprika  | 1 pórek  |  sůl  |  pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Pikantní letní maso :

Vepřovou plec pokrájíme na větší kostky, nasypeme do zapékací misky nebo do pekáčku, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, pórek a papriku nakrájíme na nudličky a česnek na slabé plátky. Okořeníme solí, pepřem, Aromatem, přidáme loupaná rajčata a trochu oleje. Pečeme v troubě asi hodinu a podle potřeby podléváme horkou vodou.


Fotky receptu Pikantní letní maso :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní letní maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !