Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Plátky v alobalu

fotka Plátky v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Plátky v alobalu:

4 plátky krůtích prsou  |  olej  | 4 plátky šunky  | 4 plátky sýra  |  mražená zelenina (hrášek, fazole, mrkev, květák, pórek  |  máslo  |  cibule  |  měs koření „Bejby gril“  |  sůl

Postup přípravy receptu Plátky v alobalu:

Maso zlehka naklepeme, osolíme, posypeme „Bejby grilem“. Připravíme si 4 větší čtverce alobalu, které potřeme olejem a na každý položíme připravenou porci masa. Na jednotlivé porce masa dáme vždy 1 plátek šunky, 1 plátek sýra, směs zeleniny pokrájené na kostičky a hrudku másla. Navrch položíme několik koleček cibule, celé to znovu osolíme a posypeme „Bejby grilem“. Takto připravené porce řádně zabalíme do alobalu a pečeme v pekáčku v předehřáté troubě asi půl hodiny.

Podáváme s vařeným bramborem.


Fotky receptu Plátky v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plátky v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !