MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pohanková kaše s uzeným masem

fotka Pohanková kaše s uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pohanková kaše s uzeným masem:

500 g brambory  | 500 g pohanka  | 300 g uzené maso  | 100 g slanina  | 1 ks cibule  | 4 ks česnek - stroužky  |  sůl, pepř podle chuti  |  tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Pohanková kaše s uzeným masem:

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky a uvaříme ve slané vodě. Měkké brambory slijeme a necháme vychladnout. Propláchnutou pohanku uvaříme ve čtyřnásobném množství osolené vody.



Uzené maso pokrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a rozetřeme se solí. Uvařené brambory, pohanku a uzené maso promícháme, ochutíme solí, pepřem a utřeným česnekem.



Na dno vymazané zapékací nádoby rozložíme plátky slaniny a kolečka cibule, na ně rozložíme pohankovou směs a zapékáme ve vyhřáté troubě asi 40 minut při teplotě 200 °C.



Pohanková kaše s uzeným masem se podává se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Pohanková kaše s uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pohanková kaše s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !