Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bouillabaise

fotka Bouillabaise
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Bouillabaise:

2,5 kg mořských i sladkovodních ryb (i krabů a mušlí)  | 2 cibule  | 4 stroužky česneku  | 3 rajčata  | 1/2 kedlubny  | 4 semínka fenyklu  | 1 bobkový list  | 1 lžička strouhané pomerančové kůry  | 1 snítka saturejky a tymiánu  | půl lžičky šafránu  | 1 dl olivového oleje  | 1 dl bílého vína  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Bouillabaise:

Ryby vaříme 5 minut ve vroucí vodě. Přidáme na oleji orestovanou zeleninu s rozdrceným česnekem a veškeré koření i s vínem.
Pak plamen ztlumíme a zvolna vaříme dalších 15 minut.
Ryby vyjmeme a polévku propasírujeme. Obrané maso buď vrátíme do polévky, nebo je podáváme k vývaru zvlášť ochucené česnekovou majonézou.


Fotky receptu Bouillabaise:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bouillabaise
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !