Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Pórek zapečený s palačinkovým těstem

fotka Pórek zapečený s palačinkovým těstem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Pórek zapečený s palačinkovým těstem:

700 g pórku  | 2 másla  | 1 lístkové těsto  | 100 g strouhaného sýra  | 100 g šunky  | hrst nasekané pažitky  | 1/4 litru mléka  | 2 vejce  | špetka soli  | 80 g polohrubé mouky

Postup přípravy receptu Pórek zapečený s palačinkovým těstem:

Pórek nakrájíme na silná kolečka a na másle podusíme do poloměkka. Do koláčové formy dáme vyválené lístkové těsto, posypeme strouhaným sýrem, na něj navršíme podušený pórek, nakrájenou šunku nebo anglickou slaninu a nasekanou pažitku. Zalijeme palačinkovým těstem z 1/4 mléka, vajec, soli a polohrubé mouky. Povrch posypeme hrstí nastrouhaného sýra a zvolna upečeme.


Fotky receptu Pórek zapečený s palačinkovým těstem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pórek zapečený s palačinkovým těstem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !