Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.08. 2018
Dnes má svátek Alan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Radhošťské střapačky

fotka Radhošťské střapačky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Radhošťské střapačky:

100 g hladké mouky  | 100 g hrubé mouky  | 500 g brambor  | 400 g kysaného zelí  | 250 g uzeného masa  | 100 g cibule  | 400 g klobásy  | špetka soli  | špetka pepře  | špetka cukru krystal

Postup přípravy receptu Radhošťské střapačky:

Očištěné brambory nastrouháme najemno, necháme odstát,
přebytečnou vodu scedíme. Do brambor zamícháme mouku,
sůl. Těsto protlačujeme přes síto s velkými otvory
do vařící vody a vaříme 8 minut.
Na pánvi osmažíme krájenou cibuli, uzené maso,
přidáme zelí a udusíme doměkka. Dochutíme solí a
cukrem. Do hotového zelí zamícháme střapačky a
podáváme s opečenou klobáskou.


Fotky receptu Radhošťské střapačky:

Radhošťské střapačky
Radhošťské střapačky
Fotky vložil: MichelePrg,Mangovka 
Hodnocení receptu Radhošťské střapačky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !