Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.04. 2018
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ražničí více chutí

fotka Ražničí více chutí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ražničí více chutí:

200 g vepřové kýty  | 200 g hovězí pečeně  | 100 g sušeného boku  | 200 g cibule  | 150 g rajčat  |  olej  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Ražničí více chutí:

Maso nakrájíme na plátky 2 cm silné a 4 x 4 cm velké a naklepeme. Slaninu nakrájíme. Rajčata nakrájíme na půlky, cibuli na osminy. Kusy masa, slaniny, cibule a půlky rajčat střídavě napichujeme na jehly. Osolíme, opepříme a potřeme olejem. Podáváme s opečenými brambory a tatarskou omáčkou.


Fotky receptu Ražničí více chutí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ražničí více chutí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !