Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 17.11. 2018
Dnes má svátek Mahulena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Řízky na špejli

fotka Řízky na špejli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Řízky na špejli:

100 g tvrdý sýr  |  4 ks špekáček  | 2 ks cibule  | podle potřeby: olej na smažení  | trojobal:  | 150 g strouhanka  | 2 ks vejce  | 150 g hladká mouka

Postup přípravy receptu Řízky na špejli:

Menší cibule spolu se špekáčky oloupeme. Pak je nakrájíme na asi 5 mm široká kolečka. Sýr nakrájíme na přibližně stejně velké kostky a střídavě napichujeme na špejli.
Hotovou špejli obalíme v trojobalu. Pak je opečeme dozlatova v rozehřátém oleji.
Řízky na špejli podáváme s brambory nebo bramborovou kaší. Řízky na špejli můžeme podávat také jako chuťovku pro nečekanou návštěvu.



Fotky receptu Řízky na špejli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řízky na špejli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !