Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Rizoto s rajským protlakem

fotka Rizoto s rajským protlakem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rizoto s rajským protlakem :

25 dkg rýže  | 20 dkg kuřecího masa  | 1 balení mražené zeleniny  | 1 balení velkého protlaku  | 1 ks cibule  | 1 špetku oregána

Postup přípravy receptu Rizoto s rajským protlakem :

Nejdříve si dáme vařit rýži. Já používám způsob vaření v papiňáku. (2x tolik vody co rýže a jakmile začne vycházet pára, vypnu a nechám dojít). Poté si osmahneme cibulku, přidáme kuřecí, na kostičky nakrájené, maso. Když je orestované, přidáme sterilovanou zeleninu a protlak. Vše chvíli svaříme. Směs můžeme dochutit novým kořením, bobkovým listem či oregánem. Na závěr do směsi vmícháme rýži.


Fotky receptu Rizoto s rajským protlakem :

Rizoto s rajským protlakem
Rizoto s rajským protlakem
Rizoto s rajským protlakem
Rizoto s rajským protlakem
Fotky vložil: aknels 
Hodnocení receptu Rizoto s rajským protlakem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !