Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Roláda z vepřového bůčku

fotka Roláda z vepřového bůčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Roláda z vepřového bůčku:

1 ks paprika červená  | 200 g strouhanka  | dle chuti: květ muškátový  | 1 ks cibule  | 100 g mouka polohrubá  | 2 ks vejce  | 1 ks paprika žlutá  | dle chuti: petrželka  | 500 g bůček  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Roláda z vepřového bůčku:

Vepřový bůček nakrájíme na menší kostičky a paprikové lusky na větší kostičky. Do mísy přidáme cibuli, žloutky, strouhanku, nasekanou kudrnku a mouku. Zamícháme. Takto upravenou směs dochutíme solí, muškátovým květem a nakonec přidáme ušlehaný sníh z vaječných bílků. Vše zlehka promícháme. Směs stočíme do mikrotenové fólie a utvoříme jakýsi knedlík, který ještě zabalíme do alobalu, aby držel tvar. Vaříme asi 30 až 40 minut. Roládu podáváme krájenou na plátky.



Fotky receptu Roláda z vepřového bůčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Roláda z vepřového bůčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !