Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Sekané řízky s jablky

fotka Sekané řízky s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Sekané řízky s jablky:

500 gramů mletého masa  | 1 vejce  | 2 cibule  | 3 lžíce strouhanky  | 5 jablek  | 3 lžíce kečupu  | 1 lžíce worcesteru  |  sůl, pepř  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Sekané řízky s jablky:

Cibuli nakrájíme nadrobno a vmícháme do mletého masa spolu se žloutkem a strouhnkou. Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Tvoříme ploché řízečky, které zprudka po obou stranách opečeme na oleji. Přendáme na talíř. Do výpeku dáme nakrájenou cibulku, na plátky nakrájená jablka a mírně opečeme. Dochutíme kečupem, worčestrem, podlijeme trochou vody a dusíme asi 15 minut. Podle chuti dosolíme. Hotovou šťávu nalijeme na opečené řízečky a podáváme s bramborem nebo zeleninovým salátem.


Fotky receptu Sekané řízky s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Sekané řízky s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !