500 g hovězí kližky
| 300 g bílé cibule
| 300 g červené cibule
| 2 lžíce sádla
| sůl
| mletý pepř
| 1 ks chilli papričky
| 1 ks červené papriky na ozdobení
| 1 ks cibule na ozdobení
| 1 lžička mleté sladké papriky
| 4 malé bochníčky chleba
Postup přípravy receptu Selský guláš v chlebu :
Omyté maso nakrájíme na větší kostky. Cibule nasekáme nadrobno a zpěníme na sádle do zlatova. Potom přidáme maso, osolíme, opepříme a ochutíme sladkou paprikou. Vše dusíme pomalu do měkka. Z bochníků odřízneme vrchní část na "pokličku", opatrně z nich vydlabeme střídku, vnitřní stěny "chlebového kotlíku" mírně zmáčkneme a chleby krátce zapečeme v horké troubě. Guláš zahustíme rozdrobenou vydlabanou střídkou a krátce povaříme. Potom ho nalijeme do bochníků, ozdobíme nakrájenou paprikou a kolečky cibule a symbolicky přiklopíme "pokličkou".
Fotky receptu Selský guláš v chlebu :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!