Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak správně uvařit chutný boršč

Jak správně uvařit chutný boršč
25. 11. 2011 Škola vaření
Na začátku povídání se Vám chci představit - pocházím z Ukrajiny a tady v Čechách bydlím 10 let. Hodně jsem si tady četla a taky i viděla recepty na boršč, ale ujišťuji Vás, že to není ten pravý,  …více»

Molekulární kuchyně - věda, chemie nebo skvělé kuchařské umění

 Molekulární kuchyně - věda, chemie nebo skvělé kuchařské umění
14. 11. 2011 Škola vaření
V molekulární kuchyni se připravují pokrmy ze surovin, které jsou běžně dostupné, upravují se však speciálním způsobem a tvarují do jiné podoby. Například lze z hovězího vývaru, který se ztuží …více»

Vaření v páře

Vaření v páře
27. 10. 2011 Škola vaření
Vaření v páře pochází z Číny, kde je známé už tisíce let, a mnohými vědci začíná být právem považováno za trend budoucnosti. Je to jeden z vůbec nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů, protože horká  …více»

Babí léto provoněné kořením

Babí léto provoněné kořením
3. 10. 2011 Škola vaření
Podzim nám v těchto dnech ukazuje svou vlídnější tvář a vynahrazuje tak studené a sychravé léto. Pojďte si letošní babí léto ovoněné sluncem užít grilováním. Máme pro vás několik tipů, jak si nezkazit …více»

Jak nakupovat sladkovodní ryby?

Jak nakupovat sladkovodní ryby?
3. 10. 2011 Škola vaření
Bohužel ne každý má možnost opatřit si rybu živou a pak ji dále zpracovat. Namístě je využít dnešní poměrně bohatou nabídku vel­kých obchodních center, které nabízejí ryby různě zpracované. Ně­která …více»
 

Moje švestkové vaření

Moje švestkové vaření
6. 09. 2011 Škola vaření
Možná vám přijde zvláštní, že píšu teď v létě o švestkách a švestkových receptech, ale jeden můj šéfredaktor se prostě rozhodl, že je toto téma třeba zpracovat s předstihem, nejlépe koncem července.  …více»

Neznámé druhy pepřů

Neznámé druhy pepřů
5. 09. 2011 Škola vaření
Černý, bílý a zelený pepř patří mezi nejoblíbenější koření českých hospodyněk. Z regálů supermarketů a obchůdků s kořením ale pomrkávají mnohé další druhy, například pepř růžový nebo kayenský. V našem …více»

Tortilly

Tortilly
26. 08. 2011 Škola vaření
Tortilla je pravá kukuřičná placka, která byla dříve vyráběna jihoamerickými nebo mexickými indiánkami a už po tisíce let se vyrábí stále stejným způsobem. I dnes je tortilla oblíbený chléb  …více»

Historie a tajemný původ kávy

Historie a tajemný původ kávy
1. 08. 2011 Škola vaření
Přesně nevíme, kdy bylo tajemství rostliny kávovníku objeveno. Existují ale dva příběhy, které odhalují, jak se na zázračné účinky kávy přišlo. …více»

Tipy a rady pro skladování a konzumaci potravin v letních měsících

Tipy a rady pro skladování a konzumaci potravin v letních měsících
20. 07. 2011 Škola vaření
Léto je obdobím, které většina z nás tráví na chatách a chalupách, griluje s přáteli nebo si někde u vody dopřává dobré jídlo a pití. Jak ale zajistit, aby nám potraviny vydržely během horkých letních …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !