Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slepice po arménsku

fotka Slepice po arménsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Slepice po arménsku :

800 g slepice  | 12 g hladké mouky  | 80 g másla  | 40 g rajčatového protlaku  | 160 g pórku  | 1 ks menší cibule  |  sůl  |  mletá paprika  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Slepice po arménsku :

Slepici vaříme v malém množství vody, nejlépe v tlakovém hrnci. Když je měkká, tak ji vyjmeme, nakrájíme na malé kousky a vývar procedíme. Pórek nakrájíme na větší kousky, osmažíme na másle, přidáme rajčatový protlak a 5 minut povaříme. Ve vývaru rozkvedláme mouku, přidáme cibuli a rajčatovou šťávu s pórkem, sůl, papriku a povaříme. Do omáčky vložíme maso a ještě chvíli povaříme. Slepici po arménsku podáváme s rýží, brambory nebo chlebem.




Fotky receptu Slepice po arménsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slepice po arménsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !