Použité suroviny receptu Smažený hermelín v šunkové košilce:
4 ks hermelín
| 16 ks šunka nebo šunkový salám - plátky
| 2 ks vejce
| strouhanka na obalení
| olej na smažení
| párátka
Postup přípravy receptu Smažený hermelín v šunkové košilce:
Hermelíny podélně rozkrojíme na půlky. Každý plátek hermelínu vložíme mezi dva plátky šunky a okraje spíchneme párátky. Takto připravené hermelíny obalíme postupně v rozšlehaných vejcích, strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova z obou stran.
Smažený hermelín v šunkové košilce se podává s různě upravenými brambory a se zeleninovým salátem.
Fotky receptu Smažený hermelín v šunkové košilce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Takhle bych to taky uměla napsat, ale spojovat párátky dva plátky šunky po obvodě kolem kulatého sýra je divočina. A potom to s těmi párátky obalovat a smažit. A jestli je to obalené jenjednou, tak to stejně vyteče, protože je ten sýr narušený řezem...