Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špagety Boloň

fotka Špagety Boloň
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Špagety Boloň:

300 g směs vepř. a hověz. masa  | 100 ml rajského protlaku  | 1 cibule  | 1 mrkev  | 1/ 2 kostky bujónu  |  jemně mletá celozrnná mouka  | 2 stroužky česneku  |  sůl  |  olivový olej  | 200 g celozrnných špaget  |  tvrdý sýr

Postup přípravy receptu Špagety Boloň:

Mleté maso orestujeme na oleji, podlijeme bílým vínem a 10 minut dusíme. Pak zaprášíme lehce moukou, přidáme rajský protlak, bujón, ochutíme bylinnou solí, podlijeme vodou (cca 1 dcl) a na mírném ohni vaříme dalších 10 minut. Minutu před koncem přidáme jemně pokrájený česnek. Podáváme se špagetami a strouhaným sýrem.


Fotky receptu Špagety Boloň:

Špagety Boloň
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Špagety Boloň
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !