Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špagety s mletým vepřovým masem (dia)

fotka Špagety s mletým vepřovým masem (dia)
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Špagety s mletým vepřovým masem (dia):

150 g špaget nebo jiných těstovin z celozrnné mouky  |  sůl  | 2 lžíce oleje  | 50 g cibule  | 200 g libového vepřového masa  | 2 - 3 stroužky česneku  | 4 lžíce dia kečupu  | 2 lžíce strouhaného nízkotučného eidamu  |  pažitka

Postup přípravy receptu Špagety s mletým vepřovým masem (dia):

Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka, odcedíme je a promícháme s trochou oleje. Ve zbylém horkém oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmahneme je, osolíme, zastříkneme horkou vodou a 25 minut je zvolna dusíme (dle potřeby přiléváme horkou vodu). Vydušené maso promícháme s kečupem a oloupaným, rozsekaným česnekem. Špagety upravíme na talíře, doplníme masem, zasypeme nastrouhaným sýrem a ozdobíme opláchnutou, nadrobno nakrájenou petrželkou.


Fotky receptu Špagety s mletým vepřovým masem (dia):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špagety s mletým vepřovým masem (dia)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !