Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špekáčky s cibulí na maggi

fotka Špekáčky s cibulí na maggi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Špekáčky s cibulí na maggi:

500 g špekáčků (buřtů, klo­bás)  | 1 větší cibule  | 1 lžička mleté sladké papriky  | 1 lžíce maggi  | 1 lžíce kečupu  | trochu vody nebo vývaru  | dle chuti: případně sůl  | 1-2 feferonky, kdo má rád pikantnější

Postup přípravy receptu Špekáčky s cibulí na maggi:

Špekáčky nakrájíme na koleč­ka nebo půlkolečka. Na ohni na­hřejeme suchou pánev (bez tuku, uzenina si pustí tuk sama), dáme nakrájené špekáčky a za častého míchání opékáme dozlatova.
Přidáme na tenká půlkolečka nakrájenou cibuli, maggi, kečup, sladkou papriku, pepř, případně osolíme (ale musíme vědět, jak je slaná uzenina, většinou však ne­solíme), zamícháme, chvíli opé­káme (aby se vše spojilo a cibule změkla) a pak mírně zalijeme připravenou vodou (vývarem) a mí­cháme, až vznikne zahoustlá šťáva (vytíráme, je výborná).


Fotky receptu Špekáčky s cibulí na maggi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špekáčky s cibulí na maggi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !