Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špíz z masových kroketek

fotka Špíz  z masových kroketek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Špíz z masových kroketek:

500 g vepřového bůčku  | 250 g eidamu vcelku  | 2 lžíce strouhanky  | 1 vejce  | 3 lžíce hladké mouky  | 1 lžička mleté papriky  | 1 lžíce koření na mletá masa  | 80 g plátků slaniny  | 1 paprika  | 100 g cherry rajčat  | 1 cibule  | 4 bobkové listy  | 1 olej na smažení

Postup přípravy receptu Špíz z masových kroketek:

Vepřové maso dobře omyjte a osušte. Potom bůček společně se sýrem nakrájejte na menší kousky a
umelte v mlýnku na maso. Mletou směs dejte do mísy
a zahustěte strouhankou. Přidejte vejce a hladkou
mouku, ochuťte paprikou a kořením na mleté maso.
Vše důkladně promíchejte. Plátky anglické slaniny
nakrájejte na dlouhé proužky. Z připravené masové
směsi vytvarujte kroketky a obalte je slaninou.
Omytou papriku zbavte semínek a nakrájejte ji na
větší kousky. Rajčátka omyjte a osušte. Cibuli
oloupejte a nakrájejte na špalíčky. Na navlhčené
dřevěné špejle střídavě napichujte mleté krokety
obalené slaninou, papriku, cherry rajčátka, cibuli
a kousky bobkových listů. V pánvi rozpalte olej,
špízky na něm rychle orestujte, pak teplotu snižte
a dopečte, asi 10 minut ze všech stran. Vhodnou
přílohou ke špízkům jsou vařené brambory, ale hodí
se i čerstvé pečivo. Podle chuti servírujte kečup,
tatarskou omáčku nebo různé studené dripy. Špízky
můžete opékat taky v rozpálené troubě po dobu asi
15 minut. Místo bobkových listů lze použít čerstvé
lístky šalvěje.


Fotky receptu Špíz z masových kroketek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špíz z masových kroketek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !