Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Špíz z očouzené pánve

fotka Špíz z očouzené pánve
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Špíz z očouzené pánve:

1 větší králičí hřbet  |  slanina  | 100 g cibule  |  červené víno  |  worcester  |  kečup  | několik stroužků česneku  |  sůl  |  mletý pepř  |  divoké koření

Postup přípravy receptu Špíz z očouzené pánve:

Z vykostěného a odblaněného králíka nakrájíme plátky, které zabalíme každý zvlášť do plátků slaniny a napíchneme na špíz společně se stroužky česneku a bobkovým listem a necháme přes noc uležet v chladu. Cibulku usmažíme dozlatova a zalijeme vývarem z vykostěného hřbetu. Přidáme divoké koření, červené víno, kečup, worcester, máslo a povaříme. Touto směsí přeléváme opečené špízy a krátce je podusíme. Podáváme s bramborovými hranolky nebo s kroketami.

Divoké koření - bobkový list, nové koření, celý pepř, jalovec


Fotky receptu Špíz z očouzené pánve:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Špíz z očouzené pánve
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !