Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Srbské file džulbastija

fotka Srbské file džulbastija
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Srbské file džulbastija:

600 g hovězí svíčkové  |  sůl  |  mletý pepř  |  olej  | 2-3 stroužky česneku  | 40 g másla

Postup přípravy receptu Srbské file džulbastija:

Svíčkovou dobře očistíme a ukrojíme z ní 8 plátků ( 2 na jednu porci), lehce je naklepeme, osolíme, opepříme, po obou stranách potřeme olejem a dáme na několik hodin do chladničky. Odleželé plátky po obou stranách opečeme dočervena a potřeme utřeným česnekem. Při podávání dáme na každý plátek kousek másla. Příloha: hranolky, vařené brambory a salát.


Fotky receptu Srbské file džulbastija:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srbské file džulbastija
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !