Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Srnčí pochoutka

fotka Srnčí pochoutka
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Srnčí pochoutka:

6 plátků srnčí kýty  | 250 ml červeného vína  | 2 lžičky sójové omáčky  | 4 stroužky česneku  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 ks zakysaná smetana  | 3 lžíce brusinkového kompotu  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Srnčí pochoutka:

Šest plátků srnčí kýty naklepeme a naložíme do 200 ml suchého červeného vína se dvěma lžičkami sójové omáčky, 4 stroužky utřeného česneku a dvěma lžícemi olivového oleje. V této marinádě necháme asi 24 hodin odležet. Na pánvi rozpálíme tuk, maso zprudka opečeme a podlijeme marinádou, do které jsme přidali ještě 50 ml vína, zakysanou smetanu, sůl, pepř a 3 lžíce brusinkového kompotu. Dusíme pod pokličkou 30 minut za občasného míchání. Při podávání srnčí pochoutku s bramborami ozdobíme ještě trochou brusinek.


Fotky receptu Srnčí pochoutka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Srnčí pochoutka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !