Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.08. 2018
Dnes má svátek Jáchym
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Staročeská husa pečená dokřupava

fotka Staročeská husa pečená dokřupava
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Staročeská husa pečená dokřupava :

4 husí stehna  |  sůl  |  kmín  | 250 g husího sádla  | 1 jablko

Postup přípravy receptu Staročeská husa pečená dokřupava :

Husí stehna pečeme 2,5 hodiny v troubě v husím sádle při teplotě 130 °C. Po vyjmutí nechápe okapat tuk, pokmínujeme, osolíme a dopečeme na rozčtvrceném jablku. Podáváme s červeným zelím a bramborovými knedlíky.


Fotky receptu Staročeská husa pečená dokřupava :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Staročeská husa pečená dokřupava
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !