Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Staročeský biftek

fotka Staročeský biftek
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Staročeský biftek:

2 bifteky  |  sůl  |  pepř  |  olej  |  hladká mouka  |  sádlo na smažení  | Na obložení:  | sterilovaná zelenina  | nadrobno nakrájená cibule  | plátky sterilované okurky  | na nudličky nakrájená paprika  |  na dílky nakrájené rajče

Postup přípravy receptu Staročeský biftek:

Bifteky odblaníme, lehce naklepeme, pokapeme olejem a uložíme na několik hodin do chladničky. Před úpravou je osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V horkém sádle je z každé strany 4-5 minut opékáme. Na talířích je přelijeme výpekem, obložíme připravenou zeleninou a podáváme s opékanými brambory.


Fotky receptu Staročeský biftek:

Staročeský biftek
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Staročeský biftek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !