Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Štěpánská pečeně

fotka Štěpánská pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Štěpánská pečeně:

60 dkg zadního hovězího masa  | 5 dkg slaniny  | 2 vejce  | 5 dkg sádla  | 4 dkg hladké mouky  | 5 dkg cibule  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Štěpánská pečeně:

Maso rozkrojíme na plát, který dobře rozklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny, natvrdo vařenými vejci pevně stočíme a ovážeme motouzem. Připravené maso opečeme na cibuli, osmažené na sádle, podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Během dušení maso přeléváme vydušenou šťávou a podléváme horkou vodou. Měkké maso vyjmeme, zaprášíme moukou, podlijeme vodou a povaříme. Podáváme s kynutým knedlíkem.


Fotky receptu Štěpánská pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Štěpánská pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !