Postup přípravy receptu Svíčková s fazolovými lusky a rajčaty:
Očištěné fazolové lusky vařte asi 10 minut v osolené vodě. Pak je sceďte, opláchněte studenou vodou a nechejte dobře okapat. Rajčata nakrájejte na kostky. Mrkev oškrábejte a nakrájejte na tenké plátky. Pórkové nudličky očistěte a nakrájejte na nudličky.
Hovězí svíčkovou omyjte, dobře osušte a nakrájejte na tenké plátky. Ve vysoké pánvi (nejlépe wok) rozehřejte 2 lžíce oleje a za stálého míchání v něm opékejte kousky masa. Opečené kousky odsunujte na okraj pánve (případně vyjměte). Přidejte zbylý olej, mrkev, fazolky, rajčata a cibulky a vše 2 ? 3 minuty opékejte.
Vývar smíchejte se sójovou omáčkou, chilli omáčkou a rýžovým vínem. Přidejte do pánve a nechejte cca 3 minuty rozležet. Hotový pokrm pokapejte sezamovým olejem a posypte sezamem.
Fotky receptu Svíčková s fazolovými lusky a rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!