Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Svíčková se sýrovou omáčkou

fotka Svíčková se sýrovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Svíčková se sýrovou omáčkou:

600 g hovězí svíčkové  |  sůl  |  pepř  | 1 cibule  | 2 stroužky nadrobno nakrájeného česneku  | 100 g nivy  |  olej na smažení  | 2 lžíce másla  | 250 ml bílého vína  | 150 ml smetany  | 1 lžička hořčice  | 2 lžičky sekané pažitky

Postup přípravy receptu Svíčková se sýrovou omáčkou:

V pekáčku rozpálíme olej, svíčkovou potřenou solí a pepřem na něm ze všech stran zprudka opečeme. Maso pak v troubě při 190 stupních Celsia pečeme asi 25 minut. V hrnci rozpustíme máslo a orestujeme na něm nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem. Vlijeme víno se smetanou a směs přivedeme k varu. Po 5 minutách vmícháme sýr, hořčici a pažitku. Omáčku vaříme, dokud se sýr nerozpustí a omáčka nezhoustne. Upečené maso po mírném zchladnutí nakrájíme na plátky.


Fotky receptu Svíčková se sýrovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Svíčková se sýrovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !