Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Taštičky plněné masem

fotka Taštičky plněné masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Taštičky plněné masem :

300g hladké mouky  | 4 lžíce másla  |  vejce  |  sůl a pepř  | 150g brambor  | 150g rajčat  | 2 stroužky česneku  |  lžíce oleje  | 100g hovězího masa  | 100g burských oříšků  |  lžíce jogurtu  |  lžíce mléka  |  kari

Postup přípravy receptu Taštičky plněné masem :

Z mouky, másla, vejce, špetky soli a 100 ml vody vypracujeme těsto. Na 30 minut ho uložíme do chladničky.

Brambory i se slupkou uvaříme. Slijeme je, oloupeme a rozmačkáme. Spaříme a oloupeme rajčata, dužinu nakrájíme na kostičky. Cibuli s česnekem oloupeme a pokrájíme. Přimícháme maso a opečeme ho. Přimícháme brambory, rajčata, oříšky, hrášek a citrónovou šťávu. Ochutíme solí, pepřem a kari. Přimícháme jogurt.

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Z těsta vyválíme plát a nakrájíme ho na čtverce. Na ně dáme náplň a překlopíme. Okraje stiskneme. Taštičky dáme na plech a 35 minut je pečeme.


Fotky receptu Taštičky plněné masem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Taštičky plněné masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !