Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.08. 2018
Dnes má svátek Alan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí filé Marina

fotka Telecí filé Marina
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Telecí filé Marina:

750 g kvalitního telecího filé (na minutky)  |  olivový olej  |  med  |  citrón  |  mletý bílý pepř  |  sůl  |  vývar  |  broskvový kompot  |  tvrdý sýr nakrájený na plátky

Postup přípravy receptu Telecí filé Marina:

Z části oleje, medu, citrónové šťávy, soli, bílého pepře připravíme marinádu a maso v ní necháme asi 2-3 hodiny v chladu marinovat. Poté rozpálíme olej a marinované telecí maso na něm zprudka opečeme. Do kastrolu dáme vývar, maso, výpek a 20 minut dusíme. Potom maso rozložíme na plech, poklademe broskvemi a plátkovým sýrem a dáme na 10 minut zapéct do trouby.


Fotky receptu Telecí filé Marina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí filé Marina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !