Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí guláš dle klokočenských vinařů

fotka Telecí guláš dle klokočenských vinařů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Telecí guláš dle klokočenských vinařů:

800 g telecího krku  | 600 g cibule  | 80 g česneku  | 1 lžíce protlaku  | 3 lžíce kvalitní červené papriky  | 2 lžíce sádla  |  sůl, pepř, kmín, majoránka  | 4 dl telecího vývaru  | 3 dl modrého portugalu

Postup přípravy receptu Telecí guláš dle klokočenských vinařů:

Připravíme pekáček, který vymažeme sádlem a vložíme do rozpálené trouby. Než se nám rozehřeje sádlo, v misce smícháme na kostky nakrájené maso s nahrubo nakrájenou cibulí, protlakem, paprikou, solí, utřeným česnekem, pepřem, kmínem. Vše vložíme do rozpáleného pekáčku a orestujeme. Podléváme vývarem a červeným vínem a pečeme do změknutí masa. Nakonec dochutíme a přidáme majoránku.Takto připravovaný guláš má krásnou barvu a silnou přírodní štávu bez mouky. Dekorovat ho můžeme vajíčkem uvařeným nahniličko, opečeným párečkem, smaženou petrželovou natí a pečenými cherry rajčátky. Podáváme s těstovinami nebo bramborami.


Fotky receptu Telecí guláš dle klokočenských vinařů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí guláš dle klokočenských vinařů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !