Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí maso na způsob bažanta

fotka Telecí maso na způsob bažanta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Telecí maso na způsob bažanta :

500 g telecího masa (plec, kližka)  | 50 g slaniny  |  sůl  | 50 g tuku  | 1 střední cibule  |  celý pepř  |  nové koření  |  bobkový list  | 10 g hladké mouky

Postup přípravy receptu Telecí maso na způsob bažanta :

Telecí maso nakrájíme na čtyři porce, protkneme je klínky slaniny a osolíme. Zbytek slaniny pokrájíme na kostičky, rozškvaříme je na tuku, přidáme drobně pokrájenou cibuli, usmažíme ji dorůžova, přidáme připravené maso, lehce je opečeme po všech stranách a podlijeme trochou teplé vody. Maso obložíme kořením a ve vyhřáté troubě pečeme do změknutí. Při pečení maso obracíme, přeléváme mastnou šťávou a podléváme vodou. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmažíme, podlijeme teplou vodou a povaříme. Přidáme zpět maso a ještě krátce je prohřejeme. Podáváme s dušenou rýží a s rybízovým kompotem.


Fotky receptu Telecí maso na způsob bažanta :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí maso na způsob bažanta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !