Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí na petrželi

fotka Telecí na petrželi
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Telecí na petrželi:

800 g telecí kýty  |  mouka na obalení  | 100 g másla  | 1 bobkový list  |  špetka šalvěje  |  sůl  | 0,2 l bílého vína  |  šťáva z citrónu  | 1 lžíce sekané petrželové natě

Postup přípravy receptu Telecí na petrželi:

Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, které naklepeme, obalíme v mouce a opečeme po obou stranách na másle spolu s bobkovým listem a šalvějí. Opečené plátky osolíme, podlijeme vínem, které necháme odpařit. Potom přidáme šťávu z jednoho citrónu a na mírném ohni asi pět minut povaříme. Nakonec posypeme plátky masa sekanou petrželovou natí, necháme přejít varem a podáváme.


Fotky receptu Telecí na petrželi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí na petrželi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !