Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí perkelt s haluškami

fotka Telecí perkelt s haluškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Telecí perkelt s haluškami:

500 g telecího masa  | 2 cibule  | 1 lžíce mleté červené papriky  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 dl kysané smetany  | 1 stroužek česneku  |  citrónová šťáva  |  voda  |  sůl  | Halušky:  | 150 g hrubé mouky  | 25 g másla  | 1 vejce  | 1 dl mléka  |  sůl

Postup přípravy receptu Telecí perkelt s haluškami:

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme, opražíme, přidáme maso, papriku, krátce orestujeme a podlijeme vodou. Dusíme doměkka. Pak maso vyložíme na mísu, šťávu zahustíme smetanou a moukou a povaříme. Ochutíme solí, citrónovou šťávou a prolisovaným česnekem. Šťávou maso přelijeme. Podáváme s haluškami.
Na halušky vyšleháme vejce a máslo se špetkou soli, postupne přidáváme mouku a mléko. Těsto přelisujeme přes větší síto do vroucí vody, chvíli povaříme, scedíme a podáváme.


Fotky receptu Telecí perkelt s haluškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí perkelt s haluškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !