Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí řízky s mátovou omáčkou

fotka Telecí řízky s mátovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Telecí řízky s mátovou omáčkou:

8 tenkých telecích řízků  | 4 lžíce hladké mouky  | 1/2 svazku máty  | 200 g třešňových rajčátek  |  3 lžíce másla  |  sůl  |  pepř  | 150 ml suchého bílého vína  | 1 lžička citronové šťávy

Postup přípravy receptu Telecí řízky s mátovou omáčkou:

Řízky naklepeme a obalíme je v mouce. Otrháme lístky máty a nakrájíme je na nudličky. Rajčata rozpůlíme. Rozehřejeme máslo a řízky z každé strany opečeme asi 2 minuty. Osolíme je a opepříme. Přikryté je uchováme horké v troubě na 50 °C. Do pánve vložíme mátu a rajčata. Krátce podusíme. Přilijeme víno a citronovou šťávu. Připečeniny rozředíme a zvolna vaříme asi 3 minuty. Řízky s omáčkou upravíme na nahřáté talíře, příp. ozdobíme mátovými lístky.


Fotky receptu Telecí řízky s mátovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí řízky s mátovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !