Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí rizoto s mandlemi

fotka Telecí rizoto s mandlemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Telecí rizoto s mandlemi:

400 g telecí maso  | 1 cibule  | podle chuti česnek  |  šafrán  |  mletý pepř  |  mletý zázvor  |  nasekané mandle  | 1 bílý jogurt  |  rostlinný olej  | 400 g rýže  |  drcený hřebíček  |  mletá skořice

Postup přípravy receptu Telecí rizoto s mandlemi:

Cibuli drobně nakrájíme a česnek utřeme se solí. Přidáme zázvor, šafrán, mletý pepř, nasekané mandle a rozšlehaný jogurt, pokapeme olejem, přidáme nakrájené nudličky telecího masa, promícháme a necháme marinovat na chladném místě několik hodin.

Směs dáme do hrnce, přikryjeme a dusíme skoro doměkka, podle potřeby podléváme vodou. Nakonec přidáme opraženou rýži, posypeme drcenými hřebíčky a mletou skořicí, zalijeme vodou a dusíme doměkka.




Fotky receptu Telecí rizoto s mandlemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí rizoto s mandlemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !