Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Telecí srdce na slanině

fotka Telecí srdce na slanině
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Telecí srdce na slanině:

2-3 telecí srdce  | 40 g slaniny  | 60 g másla  | 50 g cibule  | 5 PL bílého vína  | 2 PL citronové šťávy  | 20 g mouky  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Telecí srdce na slanině:

Omyté telecí srdce uvaříme v osolené vodě. Pak je rozřízneme a protáhneme na nudličky nakrájenou slaninou. Do pekáče dáme rozehřát na kostičky nakrájený zbytek slaniny s trochou másla, přidáme nasekanou cibuli, pár zrnek pepře a připravené srdce. Všechno podlijeme vodou ve které se vařilo srdce a v troubě je upečeme do červena. Potom srdce vyndáme a nakrájíme je na plátky. Vypečenou šťávu zaprášíme moukou, podusíme, zalijeme trochou vody ze srdce, přidáme bílé víno, citronovou šťávu, povaříme a procezenou omáčku nalijeme na srdce. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Telecí srdce na slanině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí srdce na slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !