Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí vývar s portským vínem

fotka Telecí vývar s portským vínem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Telecí vývar s portským vínem:

telecí kolínko  | 250 g kořenové zeleniny  |  cibule  |  olivový olej  |  sůl  |  nové koření, celý pepř, tymián, rozmarýn  | 100 ml portského vína

Postup přípravy receptu Telecí vývar s portským vínem:

Zblanšírované telecí koleno dáme do studené vody, přidáme koření a vaříme asi 3 hodiny. Vývar přecedíme přes hustý cedník, přidáme zeleninu, pokrájenou na tenké nudličky a orestovanou na olivovém oleji, pokrájené maso a portské víno.


Fotky receptu Telecí vývar s portským vínem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí vývar s portským vínem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !