Použité suroviny receptu Telecí žebírko s hořčicovou omáčkou:
4 žebírka
| 40 g oleje
| 100 g anglické slaniny
| sůl
| pepř
| 150 g majonézy
| 40 g hořčice
| 2 lžíce bílého vína
| worcester
| 10 g strouhaného křenu
Postup přípravy receptu Telecí žebírko s hořčicovou omáčkou:
Žebírka naklepáme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Necháme půl hodiny odpočinout. Mezitím připravíme hořčicovou omáčku. Do majonézy vmícháme přísady, přikapeme po částech víno a dobře promícháme. Připravená žebírka vložíme na rošt spolu s plátky slaniny a grilujeme po kadé straně 4 minuty. Podáváme s vařenými nebo opékanými brambory. Žebírko položíme přes brambory, přelijeme omáčkou a překryjeme plátkem opečené slaniny.
Fotky receptu Telecí žebírko s hořčicovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!